Wie zijn wij?

 

 

Cecla Benelux B.V. werd in 1998 opgericht als groothandel, met als doel de ontwikkeling en verkoop van transformatoren en spoelen, geproduceerd door de Franse firma Cecla. Deze firma, inmiddels bekend als “Cecla Industrie”, produceert gewikkelde transformatoren en spoelen, zowel standaard producten als producten op klantspecificatie.

 

 

 

Als snel werden ook elektronische transformatoren, halogeenverlichting en dimmers in het pakket opgenomen, onder andere van het merk Omnitronix, dat haar basis in Taiwan heeft.

 

 

Cecla Benelux levert eveneens sinds vele jaren UPS’en (noodvoedingen) van het merk Riello, een wereldspeler op het gebied van noodvoedingen. Riello UPS, onderdeel van de machtige industriële “Riello Elettronica Group” in Italië, produceert noodvoedingen vanaf 400 VA tot 6,4 MVA. Cecla Benelux kan dit gehele assortiment leveren en is gespecialiseerd in noodvoedingen tot 3,3 kVA, die uit voorraad leverbaar zijn.

 

 

 

 

Een snel groeiende activiteit in de afgelopen tien jaar is de verkoop van - deels zelf ontwikkelde -leddrivers en ledverlichting voor kantoor- en industriële toepassingen: spotjes, ledstrips en ledpanelen in een uitgebreid assortiment. Het gaat om producten die aan hoge eisen voldoen, gefabriceerd op basis van hoogwaardige materialen en leds van de beste kwaliteit.

 

Sinds 2016 is Cecla gevestigd op het bedrijventerrein Fortuna te Sittard, stategisch gelegen voor een snelle levering aan afnemers in binnen- en buitenland.

 

 

 

 

Voor het ontwikkelen van nieuwe producten en het leveren van technische service beschikt Cecla Benelux over een werkplaats en een mini-laboratorium. Deze is voorzien van geavanceerde meetapparatuur, zoals een poweranalyzer voor het meten van powerfactor en van harmonische vervorming, een oscilloscoop, Fluke multimeters en een Everfine spectrometer voor het meten van het spectrum van lichtbronnen als mede het bepalen van de lichtkwaliteit.

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
Cecla Benelux © 2019